Máj zöldborsóval - Gyors és laktató ebéd

Ezt az ételt nagyon könnyű és gyors elkészíteni, ezért gyakorta kerül az asztalra. Ráadásul a májban nagyon sok ásványi anyag is van.

Hozzávalók

  • 45 dkg csirkemáj
  • 3 fej vöröshagyma
  • 15 dkg zöldborsó
  • Olaj
  • Só, bors, pirospaprika

Elkészítés
A vöröshagymát pucolás után mossuk meg alaposan, majd vágjuk apróra. Dinszteljük meg olajon. A májat is mossuk meg és csíkozzuk fel. A zöldborsót tegyük forró vízbe. A hagymára tegyük rá a májat és pirítsuk meg. Mikor kész, mehet bele a borsó is. Ha ez is megvan, mehet bele a só, a pirospaprika, a só és a bors. Öntsünk rá fél liter vizet és hagyjuk 2 percig forrni. Ha kész, melegen tálaljuk.

Oldalak

Video Élénk színek, merész minták: Íme a 2025-ös divattrendek
Sztárok
A hollywoodi hírességet nemrég újra eltalálta Ámor nyila: ezúttal egy csaknem másfél évtizeddel idősebb, Puerto Ricó-i származású kolléganőjével jött össze, akivel most először mutatkozott...
Lifestyle
Lássuk, melyik az a három csillagjegy, akik ezen a héten különleges égi áldásra számíthatnak.
Lifestyle
Lássuk, kik azok, akiknek ezen a héten igazán szükségük lesz az erejükre és kitartásukra.
Lifestyle
Talán nem is gondolnád, de a Wi-Fi jel erősítése igenis kivitelezhető pofonegyszerűen, házilag; cikkünkben most ehhez mutatunk néhány trükköt, melyek egy csapásra megoldják az akadozó internet...
Lifestyle
Óriási mínuszokat jelentettek be erre a hétre, szóval elég dermesztő éjszakák várhatnak ránk. Ilyenkor abszolút nem mindegy, hogyan kezeljük a fűtést.
Lifestyle
Bár a címben említett két módszer is sok háziasszony szerint hatékony konyhai praktika, van még egy zseniális trükk, amit kipróbálhatsz.