Bruce Willis ismét akcióban

Régi klasszikusok, avagy nem csak a 20 éveseké a világ. Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich és Helen Mirren egy új akció-thrillerben debütálnak.

A RED, Warren Ellis azonos című képregénye alapján készült. A történet a volt CIA-ügynök, a piszkos ügyekre és eltakarítómunkára szakosodott Frank Moses (Bruce Willis) békésnek ígérkező visszavonulását mutatja be.

De az 55 éves szépfiúnak egy bérgyilkossal kell szembenézni a nyugodt nyugdíjas-napok helyett. Hogy megóvja saját –és szerettei életét, Franknek össze kell állnia régi csapatával (Morgan Freeman, John Malkovich, Helen Mirren). A küldetésük lehetetlennek tűnik, hiszen be kell törniük a CIA bázisára, és le kell leplezniük a nyilvánosság előtt a világ eddigi legnagyobb kormány-összeesküvését. De mi tudjuk jól, hogy Bruce számára nincsenek lehetetlen küldetések.

A igazság az, hogy mindenki kedvenc akcióhőse, ha akarna, se tudna már kibújni a kopasz, megkeseredett zsaru skatulyája mögül. De valljuk be, jól áll neki!
 

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Lifestyle
Az aurád megismerése segíthet abban, hogy jobban megértsd önmagad, az érzelmi állapotod, és azt, hogy hogyan léphetsz előre spirituális utadon. Ha kíváncsi vagy arra, milyen színű az aurád, és mit...
Lifestyle
Hiába alszol éjjelente akár 6-8 órát, minden egyes nap annyira fáradt vagy, hogy úgy érzed, mintha egy perce se hunytad volna le a szemed? Nos, simán lehet, hogy ez azért van, mert rendszeresen...
Lifestyle
Először is senki se kezdjen el rettegni, mert Magyarország távol áll attól, hogy ilyen történjen. Azonban érdekes belegondolni, hogyan változnának meg a hétköznapok.