Damu Roland őszinte vallomása

Hajdú Péter Frizbi című műsorában hallhattuk, hogyan is vélekedik Damu Roland az elmúlt hetekben igen nagy port kavaró bortányáról. 

A Jóban Rosszban sztárja külön feltételekhez kötötte a stúdióban történő szereplést, hiszen sem újságírók, sem pedig nézők nem lehettek jelen a stúdióban. A színész részletesen elmesélte a letartóztatásának körülményeit, kezdve azzal, hogy november 18-án este rajtaütés szerűen jelent meg nála a rendőrség. Az ellene felhozott vád: súlyos testi sértés és nemi erőszak, az egykori barátnője Palácsik Tímea ellen.
 

A színész felidézte azokat a megrázkódtatásokat, amiket az előzetes letartóztatása során át kellett élnie.

Részletesen elmesélte, hogyan is ment tönkre a kapcsolatuk volt kedvesével, és kezdtek új életét más oldalán. Elmondása szerint Tímea ennek ellenére sem tudta feldolgozni a szakítást, és zaklatta őt.
 

Nyilatkozatában kitért arra, hogy a hölgy felkereste lakásán, és féltékenységi jelent következtében, önvédelemből pofozta meg az ex-barátnőjét. Az ittas asszony ekkor megrúgta, majd megpróbálta fejbe vágni egy üveggel.

 

Bevallása szerint egy családi összeesküvés áldozatává vált. Úgy gondolja, hogy a volt barátnője és annak családja elhatározták, hogy tönkre teszik őt, és börtönbe juttatják.

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Lifestyle
Az aurád megismerése segíthet abban, hogy jobban megértsd önmagad, az érzelmi állapotod, és azt, hogy hogyan léphetsz előre spirituális utadon. Ha kíváncsi vagy arra, milyen színű az aurád, és mit...
Lifestyle
Hiába alszol éjjelente akár 6-8 órát, minden egyes nap annyira fáradt vagy, hogy úgy érzed, mintha egy perce se hunytad volna le a szemed? Nos, simán lehet, hogy ez azért van, mert rendszeresen...
Lifestyle
Először is senki se kezdjen el rettegni, mert Magyarország távol áll attól, hogy ilyen történjen. Azonban érdekes belegondolni, hogyan változnának meg a hétköznapok.