Egészséges március
Az új évszak kezdetén a Liburnia Hotels & Villas a hagyományt és az innovációt ötvöző gasztronómiai utazásra invitálja vendégeit. Márciusban az Ambasador és a Palace Bellevue szállodákban kétféle „Liburnia-reggeli” közül lehet választani: a Primorski pijat (tengeri tányér) halakból és a tenger gyümölcseiből ad válogatást, a Gorkij pijat (hegyi tányér) pedig a közeli családi gazdaságokból származó legjobb regionális és szezonális alapanyagokat mutatja be.
A Hotel Ambasador fine dining éttermében, a Cubóban – az egészséges ételek hónapja jegyében – tavaszi méregtelenítő menüt is választhatnak a vendégek, ebben spenóttal, korianderrel és kókusztejjel készült zöld gazpacho, avokádós, tonhalas saláta és maracujás-joghurtos granola (gabonapelyhekből, olajos magvakból, aszalt gyümölcsökből készült gabonaétel) is szerepel.
Mivel a rozéborok a tavaszt és a jó hangulatot idézik, a szálloda „rózsaszín március” címen friss évjáratú horvát rozék felfedezésére hívja vendégeit Karmela Tancabel borszakértő kalauzolásával.
Fotó: Turizmus PR
Egészséges március
Az új évszak kezdetén a Liburnia Hotels & Villas a hagyományt és az innovációt ötvöző gasztronómiai utazásra invitálja vendégeit. Márciusban az Ambasador és a Palace Bellevue szállodákban kétféle „Liburnia-reggeli” közül lehet választani: a Primorski pijat (tengeri tányér) halakból és a tenger gyümölcseiből ad válogatást, a Gorkij pijat (hegyi tányér) pedig a közeli családi gazdaságokból származó legjobb regionális és szezonális alapanyagokat mutatja be.
A Hotel Ambasador fine dining éttermében, a Cubóban – az egészséges ételek hónapja jegyében – tavaszi méregtelenítő menüt is választhatnak a vendégek, ebben spenóttal, korianderrel és kókusztejjel készült zöld gazpacho, avokádós, tonhalas saláta és maracujás-joghurtos granola (gabonapelyhekből, olajos magvakból, aszalt gyümölcsökből készült gabonaétel) is szerepel.
Mivel a rozéborok a tavaszt és a jó hangulatot idézik, a szálloda „rózsaszín március” címen friss évjáratú horvát rozék felfedezésére hívja vendégeit Karmela Tancabel borszakértő kalauzolásával.