Top 5 furcsa ételpárosítás, amit még nem próbáltál, pedig nagyon finom

Bizonyos ételkombinációk elsőre furcsának hangozhatnak, de az ízük mégis mennyei.

1. Fagyi és krumpli

Meglepődsz, ha valaki belemártja a sültkumplit a mekis fagyiba? Furán hangozhat, de hidd el, finom! A sós és az édes íz ilyen módon való keveredése egy új szintre emeli az ízélményt! És ráadásul úgy a legjobb, amikor a krumpli még meleg, a fagylalt viszont jó hideg! És erre már a Coolhaus márka is rájött, így piacra dobták terméküket, a Milkshake & Fries-t, ami egy olyan édesség, amely krumplidarabokat és malátagolyókkal tartalmaz, vaníliafagylaltba keverve.

2. Csoki és avokádó

Próbáltál már egy kis csokit enni a reggeli avokádós pirítóshoz? Ha még nem tetted, akkor muszáj kipróbálnod! Az avokádó krémes, vajas állaga keveredik az édes csokoládéval, és kifogástalan ízélményt ad! Ha kedveled a turmixokat, akkor a csokis avokádós turmixért odáig leszel, amihez csak össze kell önteni egy kis kakaóport és egy negyed avokádót! Merj bátor lenni!

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Video Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions and subtitles off, selected
      Hirdetés
      Sztárok
      Lékai-Kiss Ramóna új oldalát mutatja majd meg A Nagy Duettben, ebben pedig Brasch Bence lesz segítségére.
      Home&Design
      Sokan szeretik díszíteni a konyhájukat, de tudtad, hogy ezek az ártatlannak tűnő szuvenírek akár a hűtőd működésére is rossz hatással lehetnek? Mutatjuk, miért érdemes óvatosnak lenni velük!
      Sztárok
      Gáspár Győző azt is elárulta, hogy melyik magyar énekesnőt szeretné megszemélyesíteni A Nagy Duett-ben.
      Sztárok
      Diákból lesz tanár: Mihályfi Luca és Hegyes Berci a Dancing with the Stars után szerelmespárként vágnak neki A Nagy Duettnek.
      Egészség
      Kevesen tudják, de többféle élelmiszer is tartalmaz természetes módon kisebb-nagyobb mennyiségű hidrogén-cianidot, amit kéksavnak nevezünk.