Sárgarépás-cukkinis tócsni - Nem csak a vegetáriánusok kedvence
Nagy kedvenced a tócsni? Eddig csak burgonyából készítetted? Miért nem próbálod ki cukkinivel és sárgarépával is? Máris mutatjuk, hogyan kell elkészíteni!
Hozzávalók
- 1 nagy cukkini
- 1 közepes sárgarépa
- fél vöröshagyma
- 5-6 ek liszt
- 2 tojás
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 dl olívaolaj
- só, bors
Elkészítés
A cukkinit, a sárgarépát és a hagymát tisztítsuk meg, majd reszeljük le. Tegyük félre, majd ha levet eresztenek, nyomkodjuk ki és adjuk hozzá a lisztet, a felvert tojásokat és a zúzott fokhagymát. Az egészet gyúrjuk tésztává és formázzunk kis lepénykéket belőle. Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, locsoljuk meg olajjal és tegyük rá a tócsnikat. 190 fokos sütőben 30-35 perc alatt süssük készre.