Kukoricás húsgombóc - Recept
Az egészséges és vitamindús étrend kialakítása rendkívül fontos, hiszen nem csak életminőségünk javulhat látványosan, hanem a felesleges kilók is hamarabb olvadhatnak le rólunk.
Hozzávalók
- csemegekukorica
- 50 dkg darált pulykahús
- 5 dkg olajban eltett, szárított paradicsom
- 2 tojás
- 2 ek liszt
- 2 ek szezámmag
- 3 gerezd zúzott fokhagyma
- 1 tk őrölt majoránna
- só, bors
Elkészítés
A húst, a kukoricát és a paradicsomot tegyük aprítógépbe, és pürésítsük le. Ezután adjuk hozzá a tojásokat, a lisztet, a szezámmagot, a fokhagymát, a majoránnát, sózzuk, borsozzuk, és alaposan keverjük össze. Ha jól összevegyítettük, akkor olajban süssük ki, és paradicsomszósszal vagy tejföllel kínáljuk.
Ha tetszett a recept, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!