Könnyű, erdei gyümölcsös krémdesszert - Hűsítő finomság a nyári napokra
A kánikulában mivel mással lephetnénk meg olvasóinkat, mint egy gyümölcsös, krémes, sütés nélküli finomság receptjével? Ez az isteni desszert még a legkisebbeknek is ízleni fog, próbáld ki!
Hozzávalók
- 25 dkg erdei gyümölcs (áfonya, málna, ribizli, stb.)
- 4 dl habtejszín
- 2 ek porcukor
- 1 tasak zselatin
Elkészítés
A tejszínt a cukorral verjük fel, majd adjuk hozzá a zselatint. Keverjük el, majd forgassuk bele a megtisztított erdei gyümölcsöket is. Az így kapott masszát öntsük ki kis tálkákba, majd tegyük hűtőbe legalább egy éjszakára. Másnap fogyaszthatjuk. Tálalhatjuk extra gyümölcsökkel, esetleg lekvárral.