Mozzarellás tonhallal töltött koktélparadicsomok - Falatnyi boldogság
Közeledik a hétvégi házibuli? Vagy csak nassolnál valamit uszonnára? Ha szereted a tonhalat és a paradicsomot is, akkor érdemes elkészítened a következő receptet. De vigyázz, pillanatokon belül elfogy, annyira finom!
Hozzávalók
- 16-18 szem koktélparadicsom
- 2-3 ek friss aprított petrezselyem
- 1 tk olívaolaj
- 100 g tonhal konzerv
- 4 tk majonéz
- 1/2 mozzarella
- 16-18 friss bazsalikomlevél
- só
Elkészítés
Tegyük bele a turmixgépbe a petrezselymet, az olajat, a feldarabolt mozzarellát, a tonhalat és majonézt, majd turmixoljuk krémesre. A paradicsomokat mossuk meg, a tetejüket egy éles késsel, mint egy sapkát, vágjuk le, de ne dobjuk ki. A belsejüket kaparjuk ki, majd szórjuk meg egy kis sóval. A paradicsomokat töltsük meg a tonhalas krémmel, tegyük vissza rá a felső részüket, majd egy-egy bazsalikomlevelet tegyünk a tetejükre. Végül egy-egy fogvájóval szúrjuk át az egészet.