Grillezett sajtos szendvics mustárral és körtével

Vacsorára sokan már nem szeretnek főtt kaját enni, hanem inkább egy finom szendvics mellett voksolnak. Ez a recept pedig tökéletes egy finom és különleges esti fogáshoz.
Hozzávalók
- Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is! - 1-2 teáskanál light mustár
- szeletelt Brie sajt
- 1/4 körte, szeletelve
- 1 evőkanál extra szűz olívaolaj
Elkészítés
Kend meg a kenyereket mustárral, az egyikre tedd még rá a sajtot és a körtét is. Óvatosan borítsd össze a kenyérszeleteket és mindkét oldalát kend meg vékonyan olívaolajjal. Tedd a szendvicset egy serpenyőbe, fedd le egy darab fóliával és alacsony-közepes fokozaton pirítsd mindkét oldalát addig, míg a kenyér aranybarna lesz, és a sajt olvadni kezd.
Készíts otthon házi trappista sajtot!
Fotó: my-walls.net
Oldalak
This is a modal window.