Eldobod az agyad, ha meglátod, milyen ételeket kínáltak a fesztiválon!

Mind megkóstoltuk.
4. Debrecziner Gourmet Fesztivál
2016-ban a debreceni páros kolbászé volt a főszerep, 2017-ben a Hortobágyi Nemzeti Park autentikus ízeire koncentráltak, 2018-ban a létai torma volt az ételek kötelező alapanyaga, idén pedig a helyi értékek kerültek a középpontba a Debrecziner Gourmet Fesztiválon. Június 14-16-án éppen ezért 14 vidéki és fővárosi étterem, 3 cukrászda, 6 street-food és több kiemelkedően magas minőséget képviselő kistermelő kínálatából csipegethetett a közönség a 80 éves Nagyerdő Békás-tavának partján. A háromnapos fesztiválon láthattuk, hogy hol tartanak azok a szereplők, akik ma Magyarországon a csúcsot képviselik, legyen az akár fine-dining étterem, bisztró, food-truck vagy éppen kistermelő. Jelentjük: miután nagy kár lett volna egyetlen falatot is kihagyni a kínálatból, minden különlegességből haraptunk egyet-kettőt. Vagy inkább többet...
A kedvenceinkből összeállítottunk egy listát is – egyszerűen még most sem hiszünk az ízlelőbimbóinknak, annyira finomak!
Különleges ételekről, mennyei ízekről szólt az idei Debrecziner Gourmet Fesztivál is
Lapozz, mutatjuk a fogásokat!
Fotó: Femcafe.hu
Oldalak

This is a modal window.