Bernáth József megmutatja, hogyan lehetsz a konyhád mestere - Egyszerűbb, mint gondolnád
A főzés és gasztronómia szerelmesei már tudják, mit kérnek idén karácsonyra, hiszen megjelent Bernáth József: Legyél te is a konyhád mestere című vadonatúj szakácskönyve. A sztárséf most egy felnőtteknek szóló kiadvánnyal jelentkezik, ami mindenkinek segít eligazodni a főzés útvesztőjében. (x)
Legyél te is a konyhád mestere
Bernáth József mostani kötetében nagy hangsúlyt fektet az alapanyagokra, hiszen egy jó szakács mindig friss alapanyagokkal dolgozik, és szezonális ételeket készít. Erre a fő szálra épül a teljes könyv koncepciója, amiben minden hónapban három alapanyagot ismerhetünk meg és ez alapján három ételt is: egy előételt, egy főételt és egy desszertet. Mint azt megszokhattuk, az alapanyagokból most is annyi szerepel a képeken, amennyi az adott étel elkészítéséhez szükséges. Ez még könnyebbé teszi számunkra a főzést, hiszen nem kell pepecselnünk az alapanyagok kimérésével, elég, ha követjük a képeken lévő adatokat. A könyvben minden egyes fázis külön fotón szerepel, így olyan érzésünk lehet, mintha a séf ott lenne velünk és segítene a főzésben.