Forró csoki, a tél kedvence: három isteni recept, amitől elolvadtam
A csokival én is úgy vagyok, hogy jöhet minden mennyiségben. Gyógyír a rosszkedvre, fogyaszthatjuk örömünkben, megédesíti a mindennapjainkat. Kedvenc nasinkat viszont nem csupán ehető verzióban élvezhetjük. Elhoztam Neked a három legfinomabb forró csoki receptet, ha ezeket megkóstolod, nem is akarsz mást inni!
A tél színeiben: forró csoki fehérbe öltöztetve
Hozzávalók (családi adag)
- fél l tej
- 20 dkg fehér csokoládé
- tejszínhab
- fahéj (ízlés szerint)
Elkészítés
Felforraljuk a tejet, beletördeljük a csokit, majd addig melegítjük, míg el nem olvad. Bögrébe vagy pohárba öntjük, és tejszínhabbal, fahéjjal díszítjük. (Én fahéj helyett kakaóport szoktam használni, de mindkettővel nagyon finom.)
Mandulás forró csokiért kattints a következő oldalra!