Angol bélszín - Recept
Ha valami különleges fogással szeretnéd meglepni a szeretteidet, akkor ezt a receptet neked ajánljuk. Biztos lehetsz benne, hogy mindenkinek ízleni fog!
Hozzávalók
- 1 szép nagy bélszín
- 0,5 kg zsiradék
- olaj
- mustár
- só, bors
Elkészítés
A húst letisztítjuk, besózzuk, borssal bedörzsöljük, mustárral meg olajjal vékonyan bekenjük, és hideg helyen legalább egy napig állni hagyjuk. Megforrósítjuk a zsírt, és beletesszük a bélszínt úgy, hogy a zsiradék félig ellepje. Mindkét oldalát 10-10 percig sütjük, ekkor levágunk egy próbaszeletet, hogy ízlésünknek megfelelően sült-e át, ha túl véres, süthetjük még néhány percig. Burgonyapürével és párolt zöldségekkel kínáljuk.
Ha tetszett a recept, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!