Svéd gombasaláta - Recept

Egy különleges ebédhez már csak egy svéd gombasalátára van szükségünk. Nagyon könnyű elkészíteni és biztos, hogy a család kedvencévé válik majd.
Hozzávalók
- 1 dl olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 50 dkg gomba
- 1 doboz paradicsompüré
- só, bors
- 1 db babérlevél
- cukor
- néhány csepp citromlé
Elkészítés
Az olajat felforrósítjuk, és világosra pirítjuk benne az apróra vágott hagymát. Beletesszük a megtisztított és cikkekre vágott gombát, és a fűszerekkel ízesítve puhára pároljuk. Mikor már saját levét elfőtte, belekeverjük a paradicsompürét, és még néhány percig pároljuk. Hidegen tálaljuk, de a babérlevelet dobjuk ki belőle.
Ha tetszett a recept, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg a cikket másokkal is.