A tésztát mindig lobogó, sós vízbe szaggassuk bele akár nokedliszaggatóval, akár vágódeszkáról késsel adagolva. Mikor a galuskák a vízbe kerültek, keverjünk rajtuk egyet, hogy ne ragadjanak össze, utána várjuk meg, míg újraforr a víz, majd 2-3 perc után kiszedhetjük őket egy szűrű segítségével. Ne felejtsük el: sose tegyünk túl sok nokedlit a fazékba, mert akkor összetapadnak a tésztadarabok!
A tésztát mindig lobogó, sós vízbe szaggassuk bele akár nokedliszaggatóval, akár vágódeszkáról késsel adagolva. Mikor a galuskák a vízbe kerültek, keverjünk rajtuk egyet, hogy ne ragadjanak össze, utána várjuk meg, míg újraforr a víz, majd 2-3 perc után kiszedhetjük őket egy szűrű segítségével. Ne felejtsük el: sose tegyünk túl sok nokedlit a fazékba, mert akkor összetapadnak a tésztadarabok!