Így készül a tökéletes nokedli: soha nem fogod ezentúl másképp csinálni
A magyar konyha egyik legnépszerűbb körete a nokedli, elkészítése pedig jóval egyszerűbb, mint azt a legtöbben gondolják – csupán néhány apróságokra kell odafigyelni a tökéletes végeredmény érdekében.
Bevált praktikák
A nokedli, másnéven galuska pörkölt vagy paprikások mellé köretként szinte kötelező, de tojást ráütve főételként is csodás ízélményt nyújt. Nincs olyan magyar ember, aki ne rajongana ezért az ételért, nem véletlenül kínálják majdnem minden étteremben, ahogyan az sem meglepő, hogy előre elkészített verzióban is hozzájuthatunk. Azonban a minél zseniálisabb végeredmény érdekében megéri inkább megtanulni a szaggatást és otthon előállítani ezt a tésztafélét; galériánkban eláruljuk, milyen lépéseket érdemes követni!
A palacsintát mindenki szereti, ráadásul nincs olyan hely a világon, ahol ne lenne az egyik legkedveltebb harapnivaló – bizonyos praktikáknak hála azonban még a szokásosnál is zseniálisabb lehet a végeredmény.
Leadfotó: Getty Images
Forrás: SóBors