Fontos továbbá, hogy nem érdemes előre dolgozni: galuska készítésénél a tésztát bőven elég közvetlenül a főzés előtt bekeverni, különben túl kemény lesz a végeredmény. Először a lisztet öntsük keverőtálba, forgassuk egybe a sóval, majd a közepén alakítsunk ki egy kis mélyedést, oda mehet a tojás. Utána a vízzel együtt laza, lágy masszát dolgozzuk ki, figyelve arra, hogy ne keverjük túl.
3/5
Fotó: Pinterest
Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Fontos továbbá, hogy nem érdemes előre dolgozni: galuska készítésénél a tésztát bőven elég közvetlenül a főzés előtt bekeverni, különben túl kemény lesz a végeredmény. Először a lisztet öntsük keverőtálba, forgassuk egybe a sóval, majd a közepén alakítsunk ki egy kis mélyedést, oda mehet a tojás. Utána a vízzel együtt laza, lágy masszát dolgozzuk ki, figyelve arra, hogy ne keverjük túl.