6. Most készítsük el a bundáskenyeret. Tegyük a tojásokat, a tejet, a porcukrot, a vaníliát és a fahéjat egy keverő tálba és keverjük össze. Szeleteljük fel a brióst vagy a kenyeret egy centiméter vastag szeletekre és áztassuk a tojásos keverékben két percig.
7. Tegyünk egy serpenyőt közepes lángra és pirítsuk meg a vajat, majd helyezzük a fűszeres, tojásos kenyeret a serpenyőbe és süssük mindkét oldalát enyhe karamellizálódásig - ez három-négy percig tart, amíg a kenyér aranybarna lesz.
8. Vágjuk félbe a bundáskenyeret és helyezzük tányérokra. Kanalazzuk rá a sült barackokat és csorgassunk rá még extra barackkaramellt. Hintsük meg egy kis fahéjas cukorral és tálaljuk. Jó étvágyat!
Fotó: Pinterest
6. Most készítsük el a bundáskenyeret. Tegyük a tojásokat, a tejet, a porcukrot, a vaníliát és a fahéjat egy keverő tálba és keverjük össze. Szeleteljük fel a brióst vagy a kenyeret egy centiméter vastag szeletekre és áztassuk a tojásos keverékben két percig.
7. Tegyünk egy serpenyőt közepes lángra és pirítsuk meg a vajat, majd helyezzük a fűszeres, tojásos kenyeret a serpenyőbe és süssük mindkét oldalát enyhe karamellizálódásig - ez három-négy percig tart, amíg a kenyér aranybarna lesz.
8. Vágjuk félbe a bundáskenyeret és helyezzük tányérokra. Kanalazzuk rá a sült barackokat és csorgassunk rá még extra barackkaramellt. Hintsük meg egy kis fahéjas cukorral és tálaljuk. Jó étvágyat!