Seperc alatt elfogyasztja a család, ha így készíted a sült csirkét: kívül ropogós, belül ellenállhatatlanul szaftos lesz
Egy trükk segítségével garantáltan nem szárad majd ki a sült csirke: olyan szaftos, mégis istenien ropogós lesz, amilyet a tévében látni.
Két tányérral fog belőle szedni mindenki olyan finom lesz
A szaftos, zamatos sült csirke sok ember kedvenc fogása, nem véletlenül: laktató, ízletes ételről van szó, amit szinte bármilyen körettel tálalhatunk, legyen szó rizsről, sült édesburgonyáról vagy épp krumplipüréről. Egy biztos: amilyen könnyűnek tűnik az egészben sült csirke elkészítése, olyan nehéz az, hogy a végeredmény isteni finom legyen. Sütés közben ugyanis a hús könnyen kiszáradhat, de a belseje akár nyers is maradhat, ha nem figyelünk oda - szerencsére John Torode mesterséf megosztotta azt a trükköt, melynek segítségével a sült csirke kívül aranybarna és ropogós, belül pedig porhanyós lesz, ehhez pedig mindössze egy, a fagyasztóban már alapól megtalálható dologra van szükségünk. Galériánkban találod a részleteket!
Isteni sült csirkeszárnyat szeretnél készíteni a családnak, de végül sosem olyan lesz a végeredmény, ahogyan azt tervezted? Nos, talán nem is gondolnád, de egy filléres, fura hozzávaló a kulcs életed legfinomabb szárnyához.
Leadfotó: 123rf