Ha több paradicsomot kell hámoznunk egyszerre, érdemes félbevágni őket és lefelé fordítva elhelyezni egy tányéron, majd megnövelni az időtartamot. A paradicsomhéj nehezen emészthető rostokat tartalmaz, ezért több szempontból is hasznos lehet olykor meghámozni, bizonyos ételek elkészítése során. Emellett a hámozás javítja az étel textúráját és ízét, így érdemes megfontolni, hogyha sima és homogén fogásokat szeretnénk készíteni.
4/4
Fotó: Pinterest
Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Ha több paradicsomot kell hámoznunk egyszerre, érdemes félbevágni őket és lefelé fordítva elhelyezni egy tányéron, majd megnövelni az időtartamot. A paradicsomhéj nehezen emészthető rostokat tartalmaz, ezért több szempontból is hasznos lehet olykor meghámozni, bizonyos ételek elkészítése során. Emellett a hámozás javítja az étel textúráját és ízét, így érdemes megfontolni, hogyha sima és homogén fogásokat szeretnénk készíteni.