A paradicsom hámozása sokféle étel elkészítése során szükséges lehet, mivel a héj keserű és kemény, így nem minden fogásban kívánatos. A hagyományos módszerek, mint a blansírozás vagy a sütés, időigényesek és több előkészületet igényelnek, míg a mikrohullámú technika gyors és egyszerű megoldást kínál. Bár a mikróban általában nem ajánlott gyümölcsöket melegíteni, a paradicsom kivételt képez, a kérdés már csak az, hogyan is csináljuk pontosan.
1/4
Fotó: Pinterest
Video Nagy 2025-ös szerelmi horoszkóp
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
A paradicsom hámozása sokféle étel elkészítése során szükséges lehet, mivel a héj keserű és kemény, így nem minden fogásban kívánatos. A hagyományos módszerek, mint a blansírozás vagy a sütés, időigényesek és több előkészületet igényelnek, míg a mikrohullámú technika gyors és egyszerű megoldást kínál. Bár a mikróban általában nem ajánlott gyümölcsöket melegíteni, a paradicsom kivételt képez, a kérdés már csak az, hogyan is csináljuk pontosan.