A paradicsom hámozása sokféle étel elkészítése során szükséges lehet, mivel a héj keserű és kemény, így nem minden fogásban kívánatos. A hagyományos módszerek, mint a blansírozás vagy a sütés, időigényesek és több előkészületet igényelnek, míg a mikrohullámú technika gyors és egyszerű megoldást kínál. Bár a mikróban általában nem ajánlott gyümölcsöket melegíteni, a paradicsom kivételt képez, a kérdés már csak az, hogyan is csináljuk pontosan.
1/4
Fotó: Pinterest
Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
A paradicsom hámozása sokféle étel elkészítése során szükséges lehet, mivel a héj keserű és kemény, így nem minden fogásban kívánatos. A hagyományos módszerek, mint a blansírozás vagy a sütés, időigényesek és több előkészületet igényelnek, míg a mikrohullámú technika gyors és egyszerű megoldást kínál. Bár a mikróban általában nem ajánlott gyümölcsöket melegíteni, a paradicsom kivételt képez, a kérdés már csak az, hogyan is csináljuk pontosan.