Ezután tegyük egy edénybe a paradicsomot és helyezzük azt a mikróba! Fontos figyelni a paradicsom állapotára, hogy ne főjön meg, valamint az is elengedhetetlen hagyjuk hűlni, mielőtt megérintenénk! Miután kihűlt, a paradicsom héja kellően ráncos lesz ahhoz, hogy könnyen lehúzható legyen az ujjainkkal.
3/4
Fotó: Pinterest
Video Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
Ezután tegyük egy edénybe a paradicsomot és helyezzük azt a mikróba! Fontos figyelni a paradicsom állapotára, hogy ne főjön meg, valamint az is elengedhetetlen hagyjuk hűlni, mielőtt megérintenénk! Miután kihűlt, a paradicsom héja kellően ráncos lesz ahhoz, hogy könnyen lehúzható legyen az ujjainkkal.