Ha nagyon bátor vagy, akkor naponta ehetsz egy evőkanál mustármagot magában, rágás nélkül, azonban, ha így nem tudod elfogyasztani, akkor készíts belőle házi mustárt. Egy aprítógépbe tegyél mustármagot, kicsi vízzel, fehér borssal, ecettel, sóval, majd mehet bele még egy kis tárkony, édesítőszer és hagyma. Aprítás után tedd hűtőbe, majd pár napig hagyd, hogy összeérjenek az ízek. Kúra esetén, naponta három alkalommal fogyassz belőle, és ne feledkezz meg a bőséges folyadékbevitelről sem.
Fotó: Pinterest
Ha nagyon bátor vagy, akkor naponta ehetsz egy evőkanál mustármagot magában, rágás nélkül, azonban, ha így nem tudod elfogyasztani, akkor készíts belőle házi mustárt. Egy aprítógépbe tegyél mustármagot, kicsi vízzel, fehér borssal, ecettel, sóval, majd mehet bele még egy kis tárkony, édesítőszer és hagyma. Aprítás után tedd hűtőbe, majd pár napig hagyd, hogy összeérjenek az ízek. Kúra esetén, naponta három alkalommal fogyassz belőle, és ne feledkezz meg a bőséges folyadékbevitelről sem.