Liptai Claudia férje karácsonyi receptes trükkről rántotta le a leplet, amiről neked is tudnod kell

Liptai Claudia már nagyon profi ebben a dologban, és azt akarja, hogy másoknak is sikerüljön.

Hogyan nem reped ki a bejgli?

A bejglit gyakorlatilag már összekötöttük a karácsonnyal Magyarországon, de akad olyan, aki húsvétkor is szokott készíteni, annyira imádja. A lényeg, hogy ez a klasszikus sütemény alaposan meg tudja adni az ünnepi hangulatot.

A bejgli tölteléke lehet dió vagy mák, de sokan el szoktak merészkedni már az extrémebb irányba is. Akik nem édesszájúak, azok a húsos bejglit is be szokták vállalni.

A bejgli eredetileg Szilézia vidékéről származik és ez a sziléziai kalácsfajta a 14. század óta ismert Európában. Az elmaradhatatlan karácsonyi sütemény neve német eredetű és eredeti hajlított, patkó alakú formájából ered.

Minden családnak megvan a technikája, hogy kell jól megcsinálni a bejglit, de most Liptai Claudia férje is ad néhány tippet, amit a galériánkban olvashattok.

A Retro rádióban Bochkor Gáborék a bejglivel foglalkoztak a karácsony közeledte miatt. Liptai Claudia férjét, Pataki Ádámot kérdezték meg arról, mi a tökéletes trükk, hogy ne szakadjon ki a klasszikus sütemény.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: RTL

Oldalak

Egészség
Veszélyes vegyi anyagokat tartalmazhat néhány csokoládé ízű desszert, érdemes kétszer átgondolni, milyen termékeket is vásárolunk a boltban.
Utazás
Négy százalékkal többen töltötték magyarországi szállodákban a pünkösdi hosszú hétvégét, ami idén 280 ezer vendéget jelentett, a tavalyihoz képest pedig 6 százalékkal több, 530 ezer vendégéjszakára...