„Szerintem a tölteléknél kezdődik! Mert ha túl magas a töltelék nedvesség-tartalma, nyilván a sütés során gőzzé alakul át, és szétrépeszti a bejglit. Másrészt nem szabad túl szorosan tekerni a bejglit, mert ha túl szorosan tekered, az előbb említett gőzképződésnél szintén szétreped. Harmadrészt sütés előtt közvetlenül, de a második kenés után, vagy ki hogyan keni, meg kell szurkálni egy vékonytűvel a bejglit, hogy a keletkező gőz eltudjon távozni belőle” – idézte a Bors a sztárcukrászt.
2/3
Fotó: Instagram
Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
„Szerintem a tölteléknél kezdődik! Mert ha túl magas a töltelék nedvesség-tartalma, nyilván a sütés során gőzzé alakul át, és szétrépeszti a bejglit. Másrészt nem szabad túl szorosan tekerni a bejglit, mert ha túl szorosan tekered, az előbb említett gőzképződésnél szintén szétreped. Harmadrészt sütés előtt közvetlenül, de a második kenés után, vagy ki hogyan keni, meg kell szurkálni egy vékonytűvel a bejglit, hogy a keletkező gőz eltudjon távozni belőle” – idézte a Bors a sztárcukrászt.