Ettől az extra hozzávalótól lesz a legfinomabb a padlizsánkrém: mindenki elkéri majd tőled a titkos receptet

Noha mindenki egy kicsit másként készíti a padlizsánkrémet, egy dolog biztosan kijelenthető: képtelenség neki ellenállni, így ha kíváncsi vagy, mitől lesz még a szokásosnál is finomabb, akkor olvass tovább a cikkünkben!
Ínycsiklandó és krémes végeredmény
A sós mártogatós finomságok itthon is nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen remekül passzolnak friss zöldségekhez, ropogós pirítóshoz vagy akár sós rágcsálnivalókhoz is. Sokak kedvencei közé tartozik például a tojáskrém, a hummusz vagy a sajtszósz, ám az egyik igazi, verhetetlen klasszikus mégis a padlizsánkrém, melynek füstös íze, selymes textúrája, valamint enyhén fokhagymás, citromos ízvilága minden falatnál ellenállhatatlan. Akár hagyományos erdélyi recept alapján, akár egy plusz csavarral készítjük, ez a közkedvelt szendvicskrém mindig sikert arat a családi asztalnál vagy baráti összejöveteleken. Azt azonban kevesen tudják, hogy nem csupán a fűszerezéstől függ az igazán tökéletes végeredmény – érdemes figyelmet szentelni valami másnak is, melynek köszönhetően egyből rájössz majd, hogy soha többé nem akarod már másképpen készíteni. A részletekért olvass tovább a galériában!
Leadfotó: Getty Images
Oldalak
