Az igazán jó végeredmény titkos hozzávalója pedig nem más, mint 5 evőkanál majonéz – attól ugyanis a hagyományos verziónál is krémesebb lesz! A padlizsánokat vágd félbe, 1-1 evőkanál olívaolajjal locsold meg, sózd, borsozd, majd alufóliába csomagolva 220 fokra előmelegített sütőben 35 perc alatt süsd ki.
4/5
Fotó: Pinterest
Video Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
Az igazán jó végeredmény titkos hozzávalója pedig nem más, mint 5 evőkanál majonéz – attól ugyanis a hagyományos verziónál is krémesebb lesz! A padlizsánokat vágd félbe, 1-1 evőkanál olívaolajjal locsold meg, sózd, borsozd, majd alufóliába csomagolva 220 fokra előmelegített sütőben 35 perc alatt süsd ki.