Így lesz a legfinomabb a fasírt: egyetlen titkos hozzávaló kell hozzá

Soha többé nem fogod majd másképpen készíteni a fasírtot, ha kipróbálod ezt a receptet.
Édesanyák, figyelem!
Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00
Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)
Jegyek 30%-os kedvezménnyel ide kattintva vásárolhatók!
A konferencián jelenlévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány, valamint további értékes ajándékokkal készülünk.
Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.
Így már próbáltad?
A fasírtot a magyarok többsége imádja, nem véletlenül: elkészítéséhez csak pár hozzávalóra van szükség, a végeredmény mégis egy mennyeien finom és laktató étel, amit ehetünk főzelékek, burgonyapüré vagy épp főtt krumpli mellé, de olykor önmagában vagy simán kenyérrel is jól esik bekapni egy-két fasírtgolyót. Ugyanakkor mint sok másik ételnél, úgy ennél a fogásnál is szinte minden a fűszerezésen múlik: elhagyhatatlan a só, a bors, valamint a fűszerpaprika őrlemény, na meg persze a hagyma és a fokhagyma. Azonban van még egy dolog, amit ha a darált húsba keverünk, akkor a végeredmény finomabb lesz tőle, mint addig bármikor - galériánkban eláruljuk, miről is van szó!
Ha azt hiszed, minden fogyókúrás italt kipróbáltál már, akkor mutatnák neked egy otthon is elkészíthető italt, mely állítólag hatékonyan elősegítheti a testsúly csökkenését.
Leadfotó: Getty Images
Oldalak
