A mascarpone egy rendkívül krémes, 44%-os zsírtartalmú olasz sajt. Készítési eljárása hasonló a tejfölhöz, azonban jellegzetes édessége miatt elsősorban desszertekben használják. Levesekhez, mártásokhoz és szószokhoz is adható, de ebben az esetben érdemes figyelembe venni az édes ízét.
4/4
Fotó: Pinterest
Video Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
0:00
Stream Type LIVE
Remaining Time --:-
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
A mascarpone egy rendkívül krémes, 44%-os zsírtartalmú olasz sajt. Készítési eljárása hasonló a tejfölhöz, azonban jellegzetes édessége miatt elsősorban desszertekben használják. Levesekhez, mártásokhoz és szószokhoz is adható, de ebben az esetben érdemes figyelembe venni az édes ízét.