Mind a tejföl, mind a natúr joghurt fermentált tejtermék, vagyis előállításuk során hasznos baktériumokat (Lactobacillus bulgaricus és Streptococcus thermophilus) adnak hozzájuk. Míg a tejföl alapanyaga a tejszín, a joghurt esetében a tej szolgál kiindulópontként.
3/4
Fotó: Pinterest
Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
Mind a tejföl, mind a natúr joghurt fermentált tejtermék, vagyis előállításuk során hasznos baktériumokat (Lactobacillus bulgaricus és Streptococcus thermophilus) adnak hozzájuk. Míg a tejföl alapanyaga a tejszín, a joghurt esetében a tej szolgál kiindulópontként.