Felejtsd el a cukrot: ez a tökéletes olasz paradicsomszósz titka
Alessio Pasini, neves olasz séf szerint a titok egy zöldségtípus hozzáadásában rejlik.
A tökéletes olasz paradicsomszósz titka
Amikor egy gazdag, ízletes paradicsomszósz készítésére gondolunk, sokan automatikusan a cukorhoz nyúlnak, hogy kiegyensúlyozzák a paradicsom természetes savasságát. A paradicsom, bármennyire is édesnek tűnhet néha, rendelkezik egy savanykás vonással, amelyet a hagyományos receptek szerint cukorral szoktak kompenzálni. Azonban, ha mélyebben elmerülünk az olasz konyha rejtelmeiben, találunk egy titkot, amelyet generációk óta őriznek a valódi olasz séfek. Ez a titok pedig nem más, mint egy egyszerű zöldség. Részletek a galériában!
Bár a mosógépek többsége nem rendelkezik beépített szárító funkcióval, ezzel a rendkívül egyszerű trükkel bárki könnyedén csökkentheti a ruhák szárítási idejét.
Leadfotó: 123RF