Amikor a pattanások kezeléséről van szó, jobb elkerülni az ehető összetevőket. Fényűző és egészséges hangzása ellenére, sem a kókuszolaj, sem pedig az olíva-, vagy mandulaolaj nem segít helyzetünkön, sőt gyakran valójában csak még inkább súlyosbítják a fennálló problémát. „Ha számunkra ehetőek az összetevők, akkor a baktériumok és gombák számára is azok” – magyarázza Dr. Patel – „Ennek valószínűleg még több pattanás lesz az eredménye.”
Amikor a pattanások kezeléséről van szó, jobb elkerülni az ehető összetevőket. Fényűző és egészséges hangzása ellenére, sem a kókuszolaj, sem pedig az olíva-, vagy mandulaolaj nem segít helyzetünkön, sőt gyakran valójában csak még inkább súlyosbítják a fennálló problémát. „Ha számunkra ehetőek az összetevők, akkor a baktériumok és gombák számára is azok” – magyarázza Dr. Patel – „Ennek valószínűleg még több pattanás lesz az eredménye.”