Fashion&Beauty

Elő a szandálokkal: 5+1 lélegzetelállító pedikűr trend, melynek képtelenség ellenállni!

A nyár beköszöntével mindannyian forró napsütésről, csodálatos nyaralásról és rengeteg ú élményről kezdünk ábrándozni. A ruhatár felfrissítése mellett viszont a nyitott szandálok és papucs előkerülésével bizony az ápolt pedikűrről sem szabad megfeledkezni!

Visszafogott vagy merész?

Be kell vallanunk, hogy ősszel és télen, amikor vastag zokniba és téli csizmába bújtatjuk a lábunkat, mindannyian hajlamosak vagyunk elhanyagolni a pedikűrt. Pedig nincs is annál üdítőbb érzés, mint sima, puha lábakkal, tökéletesen formázott körmökkel, rendezett körömágyakkal és egy tökéletesen kiválasztott árnyalattal távozni egy szalonból. Persze nem feltétlenül kell szakemberhez fordulnod, már otthon is könnyedén csodaszép pedikűrt készíthetsz magadnak. A legnagyobb fejtörést általában a megfelelő szín kiválasztása okozza, míg a sokan bátran elengedik fantáziájukat a manikűrt illetően, a pedikűrnél már sokkal megfontoltabbak vagyunk, sokszor igen nehéz dönteni a neutrális, visszafogott és a merész, élénk árnyalatok között. Ha úgy érzed, egy kis inspirációra lenne szükséged, mielőtt meghozod a nagy döntést nyári pedikűrödet illetően, akkor tökéletes helyen jársz, mutatjuk, mely árnyalatok lesznek idén a legtrendibbek! Nézd meg a galériát!

1. Élénk vörös „A ragyogó vörösek minden nyáron a legkeresettebb pedikűr színek közé tartoznak” – mondja Milly Mason, professzionális pedikűrös. „A vöröseknek lehet narancsos vagy kékes árnyalatúak, mindig olyan színt választok, amely illik az ügyfelem bőrtónusához.” Ezt fontos figyelembe venni – ha valaha is viseltél már vörös körömlakkot és úgy érezted, hogy a szín valahogy zavaróan hatott a bőrödön, valószínűleg rossz árnyalatot választottál. A narancsos árnyalatú vörösek általában a meleg, olíva tónusú bőrön mutatnak jól, míg a kékes árnyalatú vörösek inkább a világos, hűvös tónusú bőrön érvényesülnek.
Kattints a további képekért!

A horgolt ruha soha nem megy ki a divatból. A bohém stílus kedvelői pedig lépten-nyomon megtalálják ezeket a színes, nyárias és kényelmes darabokat a divatmárkák kínálatában!

Leadfotó: 123rf, forrás: whowhatwear.com

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Sztárok
Nem tudtunk továbbjutni az Eb csoportból, és hát ebben Marco Rossi is nagy felelősséget vállalt magára. A bizalom azonban úgy néz ki, hogy megmaradt az olasz edző iránt.
Utazás
A fővárosi kormányhivatal az idegenforgalmi főszezon alatt kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy betartassa a légitársaságokkal a járatkésések, járattörlések esetére vonatkozó szabályokat - írja az MTI...
Egészség
Talán nem is gondoltad volna, de egy ártalmatlannak tűnő gyümölcs is kiválthat súlyos allergiás reakciókat.