Fashion&Beauty

Négy megosztó trend, ami a leginkább meghatározza a 2018-as divatot

Ezek alapján kell öltözködnünk idén?

Divat 2018-ban

Stílusos új évet mindenkinek! Új év, új szezonok és újabb divatirányzatok várnak bennünket a 2018-as évben is. Nézzünk meg néhány újítást a Balenciaga, Prada, Balmain, Gucci, Dries Van Noten divatházak repertoárjából. Természetesen ezekkel az újításokkal vagy tudunk azonosulni, vagy nem, érdemes kísérletezni, de ne felejtsük el, hogy nem mindig előnyös követni a különböző divatirányzatokat.

Az év divatszíne

A 2018-as év lehet, misztikus lesz? Az idei év színe ugyanis az Ultra Violet. A lila a kék és a piros keveréke, vagyis hatása valahol a nyugtató és az energetizáló között van. Az Ultra Violet árnyalat nem csak az öltözeteknél, kiegészítőknél jelenik meg, de ez a sejtelmes szín még az enteriőrök kialakításánál is nagy szerepet játszik. A Nemzetközi Színbizottság miután megvitatta a 2018-as színtrendeket (ami mindig 2 évvel korábban történik) a nagy divatházak vezető tervezői már eszerint alkották meg legújabb kollekciójukat. Kissé drámai és merész megjelenést mutat, de tudni kell viselni! Az Újpest drukkereknek már biztosan kedvez a 2018-as év...

Természetesen, mivel a színtrendek is több síkon futnak, ezért a divatkövetők más színkombinációkat is kipróbálhatnak majd. Nézzük a többi aktuális színtrendet a 2018-as évben.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Zámbó Vörös Viktória

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Veszélyes vegyi anyagokat tartalmazhat néhány csokoládé ízű desszert, érdemes kétszer átgondolni, milyen termékeket is vásárolunk a boltban.
Utazás
Négy százalékkal többen töltötték magyarországi szállodákban a pünkösdi hosszú hétvégét, ami idén 280 ezer vendéget jelentett, a tavalyihoz képest pedig 6 százalékkal több, 530 ezer vendégéjszakára...