Fashion&Beauty

5 divattrend, amit muszáj kipróbálnod idén nyáron - Igazi stíluskirálynőt varázsolnak belőled!

A nyár gyorsan közeledik, és ezzel együtt az új divattrendek is megérkeznek. Fedezd fel a 2024-es nyár legizgalmasabb outfitjeit, amelyek garantáltan feldobják a ruhatáradat!

Ideje felkészülni!

A nyár közeledtével mindannyian izgatottan várjuk a hosszabb nappalokat és a szabadság érzését. Azonban az új szezon megérkezése nemcsak az időjárás változását jelenti, hanem a divat világában is új trendeket hoz magával. Ahhoz, hogy lépést tartsunk a legfrissebb stílusokkal, ideje elkezdenünk felkészülni a nyárra. Ebben a cikkben bemutatjuk a 2024-es nyári szezon legizgalmasabb divatirányzatait, amelyek garantáltan feldobják a ruhatáradat. Nézd meg a galériát!

A-vonalú poplin szoknya Már nem csak gombos ingek készülnek belőle; a poplin jelenleg a legkeresettebb anyag a szoknyák, ruhák és nadrágok terén, különösen fehér színben. Idén nyáron érdemes beszerezni egy poplin szoknyát, mert ez a pamut anyag friss és modern megjelenést kölcsönöz viselőjének. A poplin könnyű és légáteresztő, így tökéletes választás a meleg időben is. Emellett sokoldalúan kombinálható: elegáns vagy laza stílusban is remekül mutat.
Kattints a további képekért!

A horgolt ruha soha nem megy ki a divatból. A bohém stílus kedvelői pedig lépten-nyomon megtalálják ezeket a színes, nyárias és kényelmes darabokat a divatmárkák kínálatában!

Leadfotó: Unsplash, forrás: whowhatwear.com

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Sztárok
Nem tudtunk továbbjutni az Eb csoportból, és hát ebben Marco Rossi is nagy felelősséget vállalt magára. A bizalom azonban úgy néz ki, hogy megmaradt az olasz edző iránt.
Utazás
A fővárosi kormányhivatal az idegenforgalmi főszezon alatt kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy betartassa a légitársaságokkal a járatkésések, járattörlések esetére vonatkozó szabályokat - írja az MTI...
Egészség
Talán nem is gondoltad volna, de egy ártalmatlannak tűnő gyümölcs is kiválthat súlyos allergiás reakciókat.