Hagyd ki a rántottából ezt a kulcsfontosságúnak gondolt összetevőt: tátva marad majd a szád a végeredmény láttán

Mindenkinek baltával faragott véleménye van arról, hogy milyen összetevők is kellenek a tökéletes rántottához. Egy neves brit séf most elárulta, mi is szükséges ahhoz, hogy az ínycsiklandó reggeli étel kellően selymessé váljon.
Mindenki másképp imádja
Valószínűleg neked is kőbe vésett véleményed van arról, milyen hozzávalók is szükségesek az igazán finom tojásrántottához. Akadnak, akik vöröshagymával, sajttal vagy épp kolbásszal ízesítik, megint mások pedig szívesen bolondítják meg baconnel, pirospaprikával, vagy tejföllel. Igen ám, de Chris Collins brit séf, a Don’t Go Bacon My Heart főzőblog szerzője szerint sokan feleslegesen adnak hozzá a tojásrántottához egy kulcsfontosságúnak gondolt összetevőt, mely nélkül valójában sokkal selymesebb állagú lesz az étel - írja az Express. Lapozz, galériánkban felfedjük a tökéletes rántotta titkát!
Leadfotó: 123rf
Oldalak
