Az ultrafeldolgozott élelmiszerek túlzott fogyasztása növelheti a szívbetegségek, a rák és a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásának kockázatát - ezek legtöbbször olyan termékek, amelyek hosszú listával rendelkeznek összetevők tekintetében, de néha elég felfigyelned egy-egy olyan hozzávalóra is, melyből tudhatod, hogy az adott ételt inkább nem kéne elfogyasztanod.
1/5
Fotó: Pinterest
Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Az ultrafeldolgozott élelmiszerek túlzott fogyasztása növelheti a szívbetegségek, a rák és a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásának kockázatát - ezek legtöbbször olyan termékek, amelyek hosszú listával rendelkeznek összetevők tekintetében, de néha elég felfigyelned egy-egy olyan hozzávalóra is, melyből tudhatod, hogy az adott ételt inkább nem kéne elfogyasztanod.