A kutatók azt is vizsgálták, hogyan változik a demenciakockázat, ha a résztvevők napi egy adag feldolgozott vörös húst diófélékre, hüvelyesekre, halra vagy csirkére cserélnek. Az eredmények szerint, a feldolgozott hús helyettesítése csökkentette a kockázatot. Ezzel is felhívják a figyelmet a megfelelő étrend kialakítására és betartására.
5/6
Fotó: Pinterest
Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
A kutatók azt is vizsgálták, hogyan változik a demenciakockázat, ha a résztvevők napi egy adag feldolgozott vörös húst diófélékre, hüvelyesekre, halra vagy csirkére cserélnek. Az eredmények szerint, a feldolgozott hús helyettesítése csökkentette a kockázatot. Ezzel is felhívják a figyelmet a megfelelő étrend kialakítására és betartására.