A rákos sejtekkel is felveszi a harcot ez a fűszer, de még a vérkeringésedet is javítja

A szakértők arra bíztatnak mindenkit, hogy fogyasszanak minél többet ebből a csodálatos fűszernövényből. Frissen szinte bármilyen ételt fel tudunk dobni vele!
Megmutatjuk, miért az egyik legegészségesebb fűszerről van szó
A petrezselyem története több ezer évre nyúlik vissza. Eredetileg a Földközi-tenger vidékéről származik, és már az ókorban is ismerték gyógyhatásai miatt.
A középkorban Hildegard von Bingen német apáca már gyakorlatilag lázcsillapítóként és szívpanaszokra ajánlotta mindenkinek.
Szakértők szerint a petrezselyem számos egészségügyi előnyt kínál. Meg fogsz lepődni, hogy mikre nem képes ez a hétköznapi növény, amiből érdemes jó sokat fogyasztani. A galériánkban mindent leleplezünk!
Krumplipüré, besamel mártás, sok helyen alkalmazzuk ezt a fűszert, ami csodás ízt ad az ételeknek, de veszélyes is lehet.
Leadfotó: Flickr – Illusztráció
Oldalak
This is a modal window.