A petrezselyem felhasználása az ételekben rendkívül sokrétű. Frissen és szárítva egyaránt használják levesekhez, salátákhoz, mártásokhoz, és számos más ételhez, hogy fokozzák azok ízét és tápértékét. A friss petrezselyemzöld több C-vitamint tartalmaz, mint a narancs, így nem csupán ízesítőként, hanem vitaminforrásként is szolgál.
1/6
Fotó: Pinterest
Video Élénk színek, merész minták: Íme a 2025-ös divattrendek
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
A petrezselyem felhasználása az ételekben rendkívül sokrétű. Frissen és szárítva egyaránt használják levesekhez, salátákhoz, mártásokhoz, és számos más ételhez, hogy fokozzák azok ízét és tápértékét. A friss petrezselyemzöld több C-vitamint tartalmaz, mint a narancs, így nem csupán ízesítőként, hanem vitaminforrásként is szolgál.