A nyers vagy rosszul megfőtt vörös vesebab nagy mennyiségű toxint, az úgynevezett glikoprotein lektint tartalmaz, amely émelygéshez, hányáshoz és hasmenéshez vezethet néhány órával a fogyasztás után. A tünetek súlyossága az elfogyasztott méreganyagok számától is függ, ám a bab beáztatása segíthet a méreganyag elpusztításában.
3/5
Fotó: Pinterest
Video Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
A nyers vagy rosszul megfőtt vörös vesebab nagy mennyiségű toxint, az úgynevezett glikoprotein lektint tartalmaz, amely émelygéshez, hányáshoz és hasmenéshez vezethet néhány órával a fogyasztás után. A tünetek súlyossága az elfogyasztott méreganyagok számától is függ, ám a bab beáztatása segíthet a méreganyag elpusztításában.