Az eper, az áfonya és a málna szintén alacsony kalóriatartalmú ételek, viszont magas a rost- és antioxidánstartalmuk. Egy csésze eper például mindössze 49 kalóriát tartalmaz, a bogyós gyümölcsökben pedig az a legjobb, hogy kiválóan kielégítik az édesség utáni sóvárgást a diéta alatt. Érdemes joghurtba keverve fogyasztani őket, esetleg turmixként.
2/5
Fotó: Pinterest
Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Az eper, az áfonya és a málna szintén alacsony kalóriatartalmú ételek, viszont magas a rost- és antioxidánstartalmuk. Egy csésze eper például mindössze 49 kalóriát tartalmaz, a bogyós gyümölcsökben pedig az a legjobb, hogy kiválóan kielégítik az édesség utáni sóvárgást a diéta alatt. Érdemes joghurtba keverve fogyasztani őket, esetleg turmixként.