A natto sokoldalúan felhasználható: Japánban gyakran fogyasztják reggelire, egy kis szójaszósszal, mustárral és újhagymával ízesítve, rizzsel tálalva. Ha valaki először próbálja, érdemes kisebb adagokkal kezdeni, és kombinálni olyan ízekkel, amelyek tompítják a natto jellegzetes ízét, mivel rendszeres fogyasztása nemcsak a hosszú élet esélyét növeli, de hozzájárul az energikusabb és egészségesebb mindennapokhoz is. Egy tanácsunk van: adj egy esélyt ennek a különleges japán ételnek, és a saját bőrödön fogod tapasztalni, hogy miért esküsznek rá generációk óta!
A natto sokoldalúan felhasználható: Japánban gyakran fogyasztják reggelire, egy kis szójaszósszal, mustárral és újhagymával ízesítve, rizzsel tálalva. Ha valaki először próbálja, érdemes kisebb adagokkal kezdeni, és kombinálni olyan ízekkel, amelyek tompítják a natto jellegzetes ízét, mivel rendszeres fogyasztása nemcsak a hosszú élet esélyét növeli, de hozzájárul az energikusabb és egészségesebb mindennapokhoz is. Egy tanácsunk van: adj egy esélyt ennek a különleges japán ételnek, és a saját bőrödön fogod tapasztalni, hogy miért esküsznek rá generációk óta!