Amiről szó van, az nem más, mint a natto, egy hagyományos japán étel, amely fermentált szójababokból készül. Bár az állaga és illata elsőre szokatlan lehet, a benne rejlő előnyök messze felülmúlják a kezdeti fenntartásokat. A natto gazdag K2-vitaminban, amely létfontosságú az erős csontokhoz és a szív egészségéhez. Ezenkívül nagy mennyiségű nattokináz enzimet tartalmaz, amely hozzájárul a vérkeringés javításához, megelőzi a vérrögök kialakulását, és csökkenti a stroke kockázatát.
Amiről szó van, az nem más, mint a natto, egy hagyományos japán étel, amely fermentált szójababokból készül. Bár az állaga és illata elsőre szokatlan lehet, a benne rejlő előnyök messze felülmúlják a kezdeti fenntartásokat. A natto gazdag K2-vitaminban, amely létfontosságú az erős csontokhoz és a szív egészségéhez. Ezenkívül nagy mennyiségű nattokináz enzimet tartalmaz, amely hozzájárul a vérkeringés javításához, megelőzi a vérrögök kialakulását, és csökkenti a stroke kockázatát.