„A hús- és fehérjefogyasztással kapcsolatosan fontos, hogy minden főétkezés tartalmazzon teljes értékű fehérjét. Az azonban nem mindegy, hogy milyen termékeket választunk. A húsfogyasztással kapcsolatosan javasolt, hogy csökkentsük a vörös húsok – sertés, birka, marha fogyasztását” – mondta dr. Bodor Zsanett, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége (MDOSZ) Tudományos bizottságának tagja a Díványnak.
3/5
Fotó: Pinterest
Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
„A hús- és fehérjefogyasztással kapcsolatosan fontos, hogy minden főétkezés tartalmazzon teljes értékű fehérjét. Az azonban nem mindegy, hogy milyen termékeket választunk. A húsfogyasztással kapcsolatosan javasolt, hogy csökkentsük a vörös húsok – sertés, birka, marha fogyasztását” – mondta dr. Bodor Zsanett, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége (MDOSZ) Tudományos bizottságának tagja a Díványnak.