Az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma (USDA) szerint a nyers csirke körülbelül 1-2 napig tartható el a hűtőben. Ugyanez vonatkozik a nyers pulykára és más baromfira is Ezzel szemben a főtt csirkehús körülbelül 3-4 napig tartható el a hűtőszekrényben. A csirke hűtőben való tárolása segít lassítani a baktériumok szaporodását, mivel a baktériumok 4 °C alatti hőmérsékleten lassabban szaporodnak.
1/3
Fotó: Pinterest
Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma (USDA) szerint a nyers csirke körülbelül 1-2 napig tartható el a hűtőben. Ugyanez vonatkozik a nyers pulykára és más baromfira is Ezzel szemben a főtt csirkehús körülbelül 3-4 napig tartható el a hűtőszekrényben. A csirke hűtőben való tárolása segít lassítani a baktériumok szaporodását, mivel a baktériumok 4 °C alatti hőmérsékleten lassabban szaporodnak.