Egy tányérnyi vidámság – "katicabogarak" friss bazsalikom ágyon

Ha egy igazán mókás reggelire vagy köretre vágytok, próbáljátok ki ezt a receptet. A gyerekek és felnőttek is garantáltan imádni fogják!
Marton Andrienn, az Ízes élet háziasszonya
Ha szeretnél jobban megismerni, olvasd el a velem készült interjút is!
"Katicabogarak" friss bazsalikom ágyon
"Katicabogarak" friss bazsalikom ágyon
Hozzávalók:
- 6 db koktélparadicsom
- balzsamecet (krémes állagú)
- bazsalikom levelek
- 12 szem fekete olívabogyó
- fogpiszkáló
- krémsajt
Elkészítés:
- A paradicsomokat hosszában vágjuk félbe és vágjunk ék alakot az egyik végére.
- Az olívabogyókat 1/3 résznél vágjuk el keresztbe. Ez lesz a katicák fejecskéje.
- Tegyünk egy tányérra bazsalikom leveleket, helyezzük rá a paradicsomokat és illesszük hozzá a fekete olívabogyót egy kevés krémsajt segítségével.
- A fogpiszkálót mártsuk balzsamecetbe és tegyünk pöttyöket a paradicsomra.