Gofrifagyi: Az ellenállhatatlan vendégváró finomság

A gofrit és a fagyit szinte mindenki imádja, így ezzel a cukin tálalt gofrifagyival biztosan belopjuk magunkat a vendégeink szívébe. Tökéletes nassolnivaló a kánikulában.
Marton Andrienn, az Ízes élet háziasszonya
Ha szeretnél jobban megismerni, olvasd el a velem készült interjút is!
Gofrifagyi
Hozzávalók:
Gofrihoz:
- 10 dkg olvasztott vaj és egy kevés a gofrisütő kenéséhez
- 20 dkg liszt
- 4 tojás
- 4 dl tej
- 1 kg banán, összetörve
Díszítéshez:
- friss áfonya
- friss málna
- 1 banán
- pisztácia, apróra törve
Elkészítés:
- Az alapanyagokat botmixer segítségével egyneműsítjük, a gofri sütőt megkenjük olvasztott vajjal, majd kisütjük benne a tésztát.
- A banánt vékony karikákra vágjuk, ezek lesznek a fagyi ,,gombócai”. Egy tányérra helyezzük a háromszög alakúra vágott gofrit, rátesszük a banánkarikákat és ízlés szerint díszítjük málnával, áfonyával, végül megszórjuk apróra tört pisztáciával.