A Bad Boys sztárja egy újabb retró filmbe lehelhet új életet

A Bad Boys harmadik, illetve negyedik részét is jól fogadták a nézők, és lehet ez beindíthat egy retró hullámot.

Örülnétek, ha visszajönne a kilencvenes évek?

Will Smith és Martin Lawrence párosa nélkül nem lenne Bad Boys sorozat. Elképesztő volt látni, hogy az emberek mennyire ki vannak éhezve a kilencvenes évek hangulatára, ha akció-vígjátékokról van szó. A rajongók persze Lawrence karakterét, Marcust imádják a legjobban.

Lawrence már fiatalon érdeklődött a szórakoztatóipar iránt, és stand-up komikusként kezdte karrierjét. Aztán szép lassan betört Hollywoodba, a nézők pedig elkezdték megkedvelni az egyedi stílusát és beszólásait. Már kezdett a háttérbe szorulni, de az új Bad Boys filmek feltámasztották a karrierjét.

A Sony most egy újabb 90-es években készült filmjéhez tervez folytatást, a galériánkban pedig leleplezzük, hogy melyik az!

A kilencvenes évek filmjei sok ember számára a gyerekkor vagy a fiatalkor emlékeit idézik fel, ami erős érzelmi kötődést vált ki belőlük a mai napig. Ezért történhetett meg például az is, hogy a Bad Boys ilyen sikeresen tudott visszatérni.
Kattints a további képekért!

A Bad Boys univerzum gyakorlatilag neki köszönheti a legkultikusabb jelenetét, amikor Will Smith és Martin Lawrence rommá szívatja az ajtóban állva.

Leadfotó: Sony Pictures

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
ATB rajongói egy nagyon jó, de egyben egy rendkívül szomorú hírt is kaptak. A trance zene egyik úttörője megtette a nagy bejelentést.
Sztárok
Mintha egy szempillantás alatt elvágták volna a bánatát, Jennifer Lopez lehengerlő kisugárzással érkezett egy hétvégi rendezvényre, ahol mindenkinek feltűnt, mennyire összeszedte magát a válása óta.
Lifestyle
A Bikának nagyszerű lehetőségei adódhatnak karrier terén. Napi horoszkóp.